Okroshka – puiki šalta sriuba, tradicinė kirgiziškai virtuvei, kuri ruošiama daugiausia šiltuoju metų laiku. Klasikinė okroshka su kefyru ir mineraliniu vandeniu. Karštomis dienomis tokia vėsi, gaivinanti sriuba patiks kiekvienam! Skanaus!
„Uzbekiškas kazan kebabas su bulvėmis“ - gardus pagrindinis patiekalas, kuriame derinama kepta ir troškinta aviena, auksinės bulvės ir šviežios daržovės. 400 gr. avienos šonkauliukų ir nugarinės.
Krembriulė (pranc. Crème brûlée) yra prancūziškas desertas, susidedantis iš vanilės kremo su karamelizuotu cukraus viršumi. Tai prabangus desertas, paprastai patiekiamas šiek tiek atvėsintas.
Dortmunder/European Export klasės lager tipo alus, verdamas iš miežių salyklo, ryžių, karčiųjų ir aromatinių apynių, alaus mielių bei gėlo vandens. Aukso spalvos alus pasižymi tvirta balta puta ir puikiai subalansuotu skoniu, persmelktu švelnaus apynių kartumo. Dera prie aštresnių ir sūresnių užkandžių, mėsos patiekalų.