Solianka yra tiršta, sodri sriuba su aštriu skoniu ir ryškiu aromatu. Ši mėsos pagrindu pagaminta solianka gaminama iš kelių rūšių mėsos ir mėsos produktų.
Dortmunder/European Export klasės lager tipo alus, verdamas iš miežių salyklo, ryžių, karčiųjų ir aromatinių apynių, alaus mielių bei gėlo vandens. Aukso spalvos alus pasižymi tvirta balta puta ir puikiai subalansuotu skoniu, persmelktu švelnaus apynių kartumo. Dera prie aštresnių ir sūresnių užkandžių, mėsos patiekalų.
verdamas iš miežių salyklo, ryžių, karčiųjų ir aromatinių apynių, alaus mielių bei gėlo vandens. Aukso spalvos alus pasižymi tvirta balta puta ir puikiai subalansuotu skoniu, persmelktu švelnaus apynių kartumo. Dera prie aštresnių ir sūresnių užkandžių, mėsos patiekalų.